Noniin... Ensimmäinen osa, teksti voi olla vähän tönkköä, ja kuvatekstit lyhyitä, koitetaan kestää... Kuvat ovat osa aika huonoja, toivottavasti ei häiritse hirveästi! Kuvista vielä sen verran, että vuodenajat bugittaa, enkä saa sitä vielä hetkeen poistettua, eli kuvissa taivas bugittaa mm. silloin kun sataa=S Sanottakoon nyt vielä sen verran, että perijähommelit eivät ole minun makuuni, tää taitaa olla enemmän tavallinen tarina, koodittomana ja lc:n säännöillä :)

Tässä on Lotta Raxx, Raxxin suvun ailahtelevainen kantaäiti. Hän osti tontin stadista niillä vähillä rahoilla mitä sai äidiltään perinnöksi tämän kuoltua.

"Ei! Tämä ei ole minun taloni!" Lotta kiljaisi kauhistuneena. "Etsin sen kiinteistönvälittäjän retkun, hän saa luvan korv-"

"Ai hei, olen Lotta Raxx, muutin tänne juuri", Lotta kiiruhti tervehtimään Gunnel Kiiskiksi paljastunutta naista. Näillä alkoi juttu luistaa, ainakin Taavin mielestä :)

Lotta lähti yhdessä Gunnelin kanssa keskustaan, ja Gunnel poikkesi tieltä omaan kotiinsa. Lotta sen sijaan päätti mennä ravintolaan syömään.

Maukkaan aterian jälkeen Lotta tunki keittiöön käsipesulle...

...Ja suunnisti Keskiyön Kurkku- nimiseen karaokebaariin, joka oli aivan tien toisella puolella. Lotan laulu sujuikin erittäin hyvin!

"Oletko kuullut eräästä-" aloitti Pete Härkönen sanomaan. "En ole. Minulla on hieman kiire", Lotta murahti vastaukseksi. "Hyvä vitsi! Lähtisitkö-" "En!" Lotta huusi kauhuissaan. Kamala tyyppi, tämä ajatteli ja tunsi selkäpiitä pitkin kulkevan väristyksen.

Lotta suuntasi nenänsä kohti syksyistä puistoa, ja törmäsi (kirjaimellisesti) Antero Hankalaan. Antero paljastuikin kunnon mieheksi, vaikka alussa Lottaa pelottikin.

Antero lupautui saattamaan Lottaa, sillä Lotta tajusi, ettei hänellä ollut aavistustakaan, minne päin mennä. (Sry katto :( )

Lotalla taisi väsymys sekoittaa pään :D Tunteet alkoivat kuumeta.

Illalla Lotta nukahtikin hetkessä. Hyvä niin, sillä kimppakyyti tulisi aamulla aikaisin hakemaan Lottaa...

...Kas näin!

Kiinnostus musiikkiin ei kuitenkaan riittänyt.

Nälkä kurni jo, ja Lotta tajusi, ettei osannut laittaa ruokaa. "Spagetti, Porsaanliha, Grillipihvit, Hummeri... Hmm..."

Spagettia Lotta päätyikin sitten valmistamaan. "Suolaa, tomaattimurskaa ja- Hei, hetkinen, enkös minä juuri ottanut jauhenlihan tuohon?"

Lotalla kun ei muuta tekemistä ollut, päätti hän kutsua anteron kylään. (Seinät =S) Antero oli kuin sulaa vahaa, kun Lotta kehui tämän vaatteita. Kun puhe siirtyi ammatteihin, Anteron käytös muuttui. Hän hermoili hermoilemistaan, kunnes lysähti ja paukautti salaisuuden sisältään. "Olen... Tai siis minut pakotettiin... Varkaaksi!" Antero nyyhkäisi. Lotta taputti Anteron selkää ja sanoi, että asiat järjestyisivät kyllä. Samalla Lotta oli kuitenkin hyvin järkyttynyt.

"Miksi, oi miksi?" Lotta voivotteli Anteron mentyä.

Viikot kuluivat, ja Lotta tapasi ystäviään. "Sitten hän antoi minulle kukan, ja minä suutelin häntä!" Lotta kertoi tohkeissaan.

Viimein tuli se ilta, kun Antero päätti yllättää Lotan muuttamalla taloon, vieläpä upouusi sänky mukanaan!

Onnellinen pariskunta:)

Aamulla Lotan herätessä Antero oli jo lähtenyt uudelle työpaikalleen, Simcityn jalkapallo joukkueen maskotiksi. Sillä välin Lotta oli järjestänyt pienen yllätyksen.

Uudella talolla! (Anteeksi pieni kuva, lähikuvia tulee myöhemmin.

Lotan vatsassa alkoi tuntua kipristelyä. "Tavaton!" Kiljaisi Lotta.

"Minusta taitaa tulla äiti", Lotta henkäisi tajuttuaan tilanteen. "Vaatteet ovat aivan kamalat, mutta omani eivät riitä minulle ja tytölle. Sen hinnan olen valmis maksamaan!"

"Miten niin TYTTÖ?" Antero juoksi paikalle. "Minusta vain tuntuu siltä..." Lotta hymisi Anterolle, joka- no, miltä tuo nyt näyttää...

Raskauden edetessä Lotan ruokahalu ja vatsa kasvoivat kilpaa. Lotan oli taas mentävä syömään, kun Antero oli pakkaamassa kamojaan töihin menoa varten.

Kunnes se keskeytyi synnytykseen. "Aaiih! Auuh, Anteroo!!!" Lotta huusi töissä olevaa miestään.

"Tyttö!" Lotta huudahti häkeltyneenä. "Ada... Se on nimesi."

 

Noin, tulihan se sieltä! Pahoittelen muutamaa kuvaa, jotka tungin väliin saadakseni tekstin etenemään paremmin. Nyt, kommenttia peliin!